Wintersport dagarrangement - personeelsfeest in Winterberg

Bij dit dagprogramma is inbegrepen:

  • Voorbereiding & organisatie
  • Reisbegeleiding Winterberg Events
  • Deskundige instructeurs
  • Skimaterialen
  • Skiles voor de beginners
  • Skipas in Altastenberg
  • Sneeuwwandeling
  • Rütschen mit Anton
  • Goed verzorgd diner

Groepstarieven: Vanaf 25 personen € 180,- per persoon exclusief btw
Vanaf 50 personen € 195,- per persoon exclusief btw
Vanaf 100 personen € 185,- per persoon exclusief btw

De prijs van dit dagarrangement is geldig tot 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Wintersport dagarrangement - personeelsfeest in Winterberg

Bent u opzoek naar een leuk, spectaculair, goed georganiseerd en betaalbaar personeelsfeest? Zoek niet verder, dit is een TOP feestje! Wij organiseren een leuke en complete dag, geheel verzorgd van vertrek tot thuiskomst.

Locatie

Sauerland is een regio doordrenkt van natuurlijke prachten charme. Genesteld in het hart van Duitsland, biedt Sauerland een ontsnapping aan de dagelijks routine, waar heuvels, uitgestrekte bossen en schilderachtige dorpjes samenkomen in een harmonieus geheel. Daarnaast is er de typische Duitse gemutliche sfeer met lekker eten en drinken die een bezoek aan Sauerland compleet maakt.

Dagprogramma voorstel

  Bij aankomst worden jullie hartelijk ontvangen met verse Kaffee en Kuchen. Na deze typische Duitse ontvangst is het tijd voor wat actiefs. Jullie zullen de ski materialen op gaan halen die speciaal voor uw gezelschap zijn gereserveerd. Dan is het tijd om de pistes te gaan ontdekken. De beginners kunnen ervoor kiezen om deel te nemen aan de skiles. Voor de niet-skiërs is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een sneeuwwandeling. Onder begeleiding van een gids zullen jullie de omgeving van Winterberg te voet gaan verkennen.

  In de middag hebben jullie de gelegenheid om te gaan lunchen. Optioneel kunnen wij voor jullie eenn lunch organiseren, waarbij jullie met zijn allen van een goed verzorgde maaltijd kunnen genieten.  Jullie zullen gaan lunchen in een gezellige skihut op de piste. Na deze goed verzorgde lunch is het weer tijd om de activiteiten te gaan vervolgen.

  Na deze leuke en actieve activiteiten is het tijd om deze ski dag gezellig af te sluiten met Rutschen mit Anton. Jullie zullen op een slee in een treintje van de berg af glijden. Hilariteit is hierbij gegarandeerd. Wie zal er als eerste beneden zijn?!

  Na de activiteiten is het dan tijd voor de Après Ski. Het is eindelijk de hoogste tijd voor een goede borrel en jullie kunnen hier jullie bevindingen met elkaar delen.

  In de avond is het tijd voor een goed verzorgd diner, de perfecte manier om deze leuke dag met het gehele team af te sluiten.

  Aansluitend is het tijd om weer te vetrekken naar huis op eigen gelegenheid.

Personaliseer uw programma met een van onze unieke activiteiten:

  • Magic Dinner Show: Laat u voor en tijdens uw diner verrassen door entertainment van deze top artiest. Doormiddel van illusies en trucs zal hij u weten te verwonderen en verbazen. Een leuke show in combinatie met een dosis humor waar het publiek nauw betrokken wordt bij de act. Dit entertainment zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke avond waar nog lang over nagepraat kan worden!
  • VR Moord Game: Bevind uzelf in de wereld van Cluedo met deze spannende VR Game. Tijdens dit spel gaan jullie samen een moord oplossen en de dader opsporen. Met behulp van de VR bril gaan jullie opzoek naar het slachtoffer, het moordwapen, plaats van delict en natuurlijk de dader!
  • Bobslee: Bobsleeën in Winterberg biedt een opwindende en avontuurlijke ervaring op een goed onderhouden bobsleebaan in het prachtige winterlandschap van Duitsland. Op hoge snelheid door bochten razen op deze moderne baan, omgeven door met sneeuw bedekte bossen en bergen, zorgt voor een onvergetelijke ervaring samen. Zowel beginners als ervaren bobsleeërs kunnen hier terecht voor opwindende afdalingen en cursussen.
  • Langlaufen: Maak samen met uw team een prachtige Langlauftocht door het landschap van Winterberg. Het is een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid te ontdekken. Wanneer u in de ochtend vertrekt kunt u kiezen voor een heerlijke lunch, of kies ervoor om later te vertrekken en sluit af met een gezellige borrel.
  • Arrenslee: Een arrensleetocht in Winterberg met uw team belooft gezelligheid en een onvergetelijke winterervaring. Samen in een traditionele arreslee door het betoverende winterlandschap van Winterberg glijden, terwijl je warm ingepakt bent, zorgt voor een warme en sfeervolle sfeer. Jullie kunnen genieten van de rust en de serene schoonheid van de met sneeuw bedekte bossen en velden terwijl de paarden de slee voorttrekken.
  • Segway rijden: Segway-rijden is een opwindende en unieke manier om deze prachtige omgeving in Sauerland te verkennen. Op een Segway, een elektrisch aangedreven tweewielig voertuig, sta je en verplaats je je door je lichaamsgewicht naar voren of naar achteren te verplaatsen. Terwijl je je balans behoudt, kun je door de straten van Winterberg glijden, genieten van de winterse sfeer en het prachtige landschap.
  • Zipline: Vlieg met deze spectaculaire Zipline met snelheden tot 65 km per uur over het dal van Winterberg. De megazipline Astenkick ligt tussen Winterberg en Altastenberg, vandaar de naam Astenkick. Hij is met zijn 1000 meter lengte bijna de langste zipline van Europa.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Winterberg spcialist is al vele jaren dè specialist in het organiseren van sportieve en actieve uitjes in Sauerland. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuildingsprogramma, relatiedag of een vergadering. Wij nemen u alle zorg en organisatie graag uit handen.

Faciliteiten

Wij bieden voorbeeldprogramma's die op basis van uw wensen en voorkeuren van uw gezelschap geheel op maat gemaakt kunnen worden zodat u de dag van uw leven heeft in Sauerland of meerdaagse kunt genieten in deze schitterende omgeving. Wij kunnen ook voor verschillende budgetten programma's maken dus bekijk gerust onze programma's en doe een aanvraag. Geef uw wensen door en dan kijken wij of we deze in vervulling kunnen laten gaan.

Maak uw wensen kenbaar en wij stellen graag een onvergetelijk uitje voor u samen

De Sauerland programma's worden veelal uitgevoerd rondom Winterberg. Afhankelijk van uw wensen, budget en programma bekijken we de mogelijkheden in dit uitgebreide natuurgebied op slechts 2 uur rijden vanaf Arnhem.

Omgeving

Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeen. Geniet met collega's, uw team of hele bedrijf van een compleet verzorgde dag of weekend met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen!