Beleef Enschede met de WhatsApp Experience als bedrijfsuitje

Bij dit bedrijfsuitje in Enschede is inbegrepen:

    • Kaart van de stad
    • Speluitleg
    • Opdrachten via uw telefoon       

Prijs: € 69,00 per team (maximaal 6 personen per team)

De prijs van dit bedrijfsuitje in Enschede is geldig tot en met 31 december 2024.

      

WhatsApp Experience in Enschede met uw bedrijfsuitje

Een populair bedrijfsuitje in Enschede is de WhatsApp Experience, een cultureel actief programma dat u samen met uw collega's doet. Beleef de stad op een andere manier, maar ook teamwork, overleggen en creatief denken zullen op de proef worden gesteld.

Vind de mooiste plekjes in Enschede

Hoe leuk is dat? Een spel spelen via WhatsApp! Dit spel kunt u dus heel eenvoudig spelen via uw eigen telefoon. U ontvangt allereerst per mail een kaart van de stad samen met de uitleg van het spel. Via de telefoon ontvangt u vervolgens de opdrachten. De bedoeling is om een bepaalde locatie in de stad op te zoeken, hier een foto van te maken als bewijs dat de locatie ook echt is gevonden en daarna ontvangt u weer de volgende opdracht.

Door dit spel komt u dus op de meeste verrassende plekjes van Enschede.

En het leuke aan dit uitje is dat het goedkoop is en u het spel gemakkelijk kunt onderbreken voor een lunch of een kopje koffie. Het spel duurt ongeveer 3 uur (inclusief eventuele pauzes).

Samenwerken - overleggen - creatief denken

Doordat u dit uitje kunt spelen met een zo grote groep als u zelf wilt, is dit uitje misschien wel het goedkoopste uitje in Nederland! U kunt dit spel zelfs in de winter prima spelen. Met dit groepsuitje komt u echt op de meest verrassende plekjes van Enschede. Dat garanderen wij!

Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!